“Mijn liefde voor het dragen breng ik graag op jou over tijdens een draagconsult!”

We oefenen met een speciale draagpop en je kunt verschillende draagdoeken of dragers proberen. Na een consult zul je zelfverzekerd je eigen kindje op je buik of rug kunnen dragen!
Dit kan bij mij thuis in Eindhoven of ik kom naar jou toe. In dit laatste geval reken ik € 10,- extra en € 0,30 per kilometer.

Omdat 2 van onze kinderen op school zitten werk ik niet in de schoolvakanties.

Al mijn consulten begin ik met uitleg over de basis van ergonomisch dragen en aan het eind van een knoop consult krijg je een stappenplan mee om het thuis nogmaals door te kunnen nemen.

Knoop consult (+/- 1,5 uur): € 60,-
Stap voor stap leer je één knoop met een rekbare of geweven draagdoek, bijvoorbeeld de Front Wrap Cross Carry (FWCC), de ruck of de Pocket Wrap Cross Carry (PWCC). Na dit consut lukt het je om zelfstandig en vol vertrouwen je kindje te dragen!

Pas consult (+/- 60 min): € 40,-
Wil je graag dragen met een draagzak? En wil je weten welke draagzak bij jou en je kindje past? Ook dat kan! Ik heb flink geïnvesteerd (en zal dat blijven doen) in veel verschillende draagsystemen, om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren en laten passen.
Een pasconsult duurt meestal een uur. Dit is een gemiddelde en is afhankelijk van hoe snel we de juiste match vinden. Wanneer het langer dan een uur duurt, kost dit €20,- per half uur extra.

Draagzakken die je bij mij kunt passen:
Babylonia Flexia
Boba
Boba X
Buzzidil
Didyclick
Emeibaby babysize
Emeibaby toddler
Ergobaby standaard
Ergobaby adapt
Hoppediz Bondolino slim fit
Hoppediz Bondolino plus
Hoppediz Hoptye
Integra baby
Isara trendsetter
Isara toddler
Isara the One
Isara Izi
Kokadi Flip baby
Kokadi Flip toddler
Kibi
Lenny Lamb baby
Lenny Lamb toddler
Lenny Lamb umbohino
Limas baby
Limas Plus
Limas Flex
Manduca
Marsupi
Minimonkey Sling
Minimonkey Twincarrier
Nabaca
Neko half buckle baby
Neko half buckle toddler
Neko fullbuckle baby
Storchenwiege carrier
Tula baby
Tula toddler
Tula Free To Grow
Tula half buckle
Wompat babysize

Deze draagzakken verhuur ik ook. Een aantal draagzakken (en doeken) is bij mij ook te koop. Na een consult ontvang je 10% korting op de aanschaf van een draagzak of draagdoek. 

Duo consult (+/- 2 uur): € 80,-
Wil je een draagconsult met je partner of een vriendin? Dan nemen we uitgebreid de tijd om jullie allebei vertrouwd te maken met een knoop naar keuze.

Speciale wensen?
Draag je je kindje al met een draagdoek, maar lukt het nog niet helemaal. Wil je een klein beetje hulp? Wil je dat ik even mee kijk met je draagzak? Neem contact met me op! Ook een kort consult behoort tot de mogelijkheden.

Heb je andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Workshop
Wil je een consult met meerdere personen? Boek dan een groepsconsult of workshop! Leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. De prijs hiervan is afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

Een draagconsult is ook een leuk en origineel kraamcadeau!

Terugkom garantie

“Bij al mijn consulten bied ik terugkom-garantie aan”

Heb je nog vragen of wil je dat ik nog even een keer met je mee kijk? Om jouw vertrouwen op te krikken mag je altijd terugkomen! Dit is gratis en duurt ongeveer een kwartier.
Ook via de mail, whatsapp of facebook blijf ik bereikbaar voor vragen!

Betaling
Betaling vindt plaats na afloop van het consult. Ik maak een factuur die je kunt overmaken en je mag ook contant betalen.

Algemene voorwaarden

  • Tijdens een consult oefenen we met speciale draagpoppen. Wanneer je tijdens het consult met je eigen kindje wil oefenen, is dit te allen tijde op eigen risico.
  • Wanneer je verhinderd bent wordt het op prijs gesteld als je dit tijdig laat weten. Consultafspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Binnen 24 uur voor aanvang wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Zonder afmelding wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.