“Mijn liefde voor het dragen breng ik graag op jou over tijdens een draagconsult!”

We oefenen met een speciale draagpop en je kunt verschillende draagdoeken of dragers proberen. Na een consult zul je zelfverzekerd je eigen kindje op je buik of rug kunnen dragen!
Dit kan bij mij thuis in Eindhoven of ik kom naar jou toe (buiten Eindhoven reken ik € 0,30 per kilometer). Omdat 2 van onze kinderen op school zitten werk ik niet in de schoolvakanties.
Al mijn consulten begin ik met uitleg over de basis van ergonomisch dragen en aan het eind van het consult (in het geval van een knoop consult) krijg je een stappenplan mee om het thuis nogmaals door te kunnen nemen.

Knoop consult (+/- 1,5 uur): € 50,-
Stap voor stap leer je één knoop met een rekbare of geweven draagdoek, bijvoorbeeld de Front Wrap Cross Carry (FWCC), de ruck of de Pocket Wrap Cross Carry (PWCC). Na dit consut lukt het je om zelfstandig en vol vertrouwen je kindje te dragen!

Pas consult (+/- 60 min): € 35,-
Wil je graag dragen met een draagzak? En wil je weten welke draagzak bij jou en je kindje past? Ook dat kan! Ik heb flink geïnvesteerd (en zal dat blijven doen) in veel verschillende draagsystemen, om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren en laten passen.
Een pasconsult duurt meestal een uur. Dit is een gemiddelde en is afhankelijk van hoe snel we de juiste match vinden. Mocht het bij de eerste of tweede draagzak al “raak” zijn en zijn we binnen een half uur klaar, dan betaal je €20,-. Wanneer het langer dan een uur duurt, reken ik €15,- per half uur extra.

Draagzakken die je bij mij kunt passen:
Tula (baby, toddler en Free To Grow)
Ergobaby (standaard en adapt)
Manduca
Marsupi
Bondolino
Emeibaby
Lenny Lamb (baby, toddler en umbohino)
Storchenwiege
Isara (baby en toddler)
Kokadi Flip (baby en toddler)
Buzzidil

Deze draagzakken verhuur ik ook.

Duo consult (+/- 2 uur): € 60,-
Wil je een draagconsult met je partner of een vriendin? Dan nemen we uitgebreid de tijd om jullie allebei vertrouwd te maken met een knoop naar keuze.

Speciale wensen?
Draag je je kindje al met een draagdoek, maar lukt het nog niet helemaal en wil je een klein beetje hulp? Neem contact met me op en we komen samen tot een prijs.

Ook is het mogelijk een groepsconsult/workshop te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. De prijs hiervan is afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

Een draagconsult is ook een leuk en origineel kraamcadeau!

Terugkom garantie

“Bij al mijn consulten bied ik terugkom-garantie aan”

Heb je nog vragen of wil je dat ik nog even een keer met je mee kijk? Om jouw vertrouwen op te krikken mag je altijd terugkomen! Dit is gratis en duurt ongeveer een kwartier.
Ook via de mail, whatsapp of facebook blijf ik bereikbaar voor vragen!

Algemene voorwaarden

  • Tijdens een consult oefenen we met speciale draagpoppen. Wanneer je tijdens het consult met je eigen kindje wil oefenen, is dit te allen tijde op eigen risico.
  • Wanneer je verhinderd bent wordt het op prijs gesteld als je dit tijdig laat weten. Consultafspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Binnen 24 uur voor aanvang wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Zonder afmelding wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.